WEDDING RING 

Myy kultasi meille –
helppoa, läpinäkyvää ja nopeaa.

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja nopeaa palvelua. Palvelu on läpinäkyvää eli asiakkaalle ei aiheudu mitään lisäkuluja. Ostamme jalometalleja yksityisiltä asiakkailta, sekä yrityksiltä. Meille voit myydä jalometallit kuten kulta, hopea, platina ja palladium. Maksamme myös hyväkuntoisista yli 0.10 karaatin timanteista. Jalometalli grammahinnan näet sivuillamme (kultakauppa.net) taulukosta ja laskurilla voit laskea alustavan arvion metallistasi. Taulukon hinta päivittyy jatkuvasti, joten saat varmasti päivän hinnan. Maksamme korkeamman hinnan design koruista esim. Kalevala Korun kullasta, hopeasta ja pronssista. Yli 100 gramman eristä tai yritysasiakas voit pyytää tarjouksen erikseen.

Paketin saavuttua meille – arviointi tehdään huolellisesti

SK-arvokuoren sisältö arvioidaan ja tarkastetaan huolellisesti. Tarkistamme esineistä mm. nimi- ja pitoisuusleimat. Erittelemme eri pitoisuutta sisältävät esineet. Me tutkimme esineet tarkasti ja käytössämme on myös XRF- metallianalyysilaite, jolla selvitämme helposti esineiden metallipitoisuudet.

Kivelliset korut tarkastetaan mahdollisten timanttien osalta. Koruja arvioitaessa kivet pitää poistaa, jotta saadaan tarkka paino selville. Asiakkaan tulee huomioida, että kivet saattavat vaurioitua kun ne irrotetaan. Kivistä emme maksa mitään. Pl. 0,10ct ja sitä suuremmat timantit. Asiakas voi halutessaan irrottaa kivet ennen korujen lähettämistä meille. SK-arvokuoren arvioinnin yhteydessä kaikki esineet valokuvataan vaa´an päällä ja kuvat toimitetaan ostokuitin yhteydessä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Punnitsemme esineet Sartorius GE512 vaa´alla, jonka tarkkuus on 0.01 grammaa.

Sutelan Kello ja Kulta Ky ostaa jalometallia sisältäviä koruja ja esineitä. Asiakkaan ei tarvitse välttämättä tunnistaa, mitä leimoja esineestä löytyy. Jos korut on ostetttu ulkomailta esim. Thaimaa niin esineistä saattaa puuttua kokonaan hopean ja kullan merkit, vaikka sisältäisivät erittäin korkeita pitoisuuksia kultaa tai hopeaa. Voit lähettää meille siis korut/esineet vaikka leimat olisivat puuttelliset tai puuttuu kokonaan. Me tutkimme esineet tarkasti ja XRF-metallianalyysilaiteella voimme selvittää esineiden metallipitoisuudet.

Hinta ja maksu

Kauppasumma määräytyy esineiden painon, pitoisuuksien ja sijoitusmetallien hinnan mukaan, sen päivän ja hetken mukaan kun esineet arvioidaan. Huomaathan, että sijoitusmetallien hinnat voivat muuttua useamman kerran päivän aikana. Yhteenveto lähetyksen sisällöstä ja ostokuitti lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Suoritamme maksun sopimuksessa ilmoittamaasi tilinumeroon. Prosessi on nopea ja sujuva. Jos et haluakaan myydä esineitäsi meille niin lähetämme ne sinulle takaisin.

Arvostamme luontoa ja kierrätystä

Suurin osa koruista menee kierrätykseen. Kierrätetty ja sulatettu jalometalli myydään raaka-aineena ja puolivalmisteena takaisin markkinoille. Koruteollisuus, kultasepät ja hammaslääketiede ostavat kultaa. Jalometallien kierrättäminen on ympäristöteko. Jalometallien kierrätys vähentää kullan tuotannosta syntyviä päästöjä ja luontohaittoja. Suomalaisista design koruista maksamme korkeamman arvon verrattuna jalometallin arvoon mm. Kalevalan kulta, hopea ja pronssikorut. Kiinnostavimmat korut saatetaan kunnostaa ja jälleenmyydä liikkeessämme.

Myy kultaa – annamme tyytyväisyys takuun!

Annamme 100% tyytyväisyystakuun, kun myyt meille jalometalleja. Jos et ole tyytyväinen summaan, palautamme metallisi takaisin postitse tai voitte noutaa ne myymälästämme Kotkan Prisma-keskuksesta.

3 päivän peruutusturva!

Sinulla on 3 vrk aikaa perua kauppa siitä hetkestä, kun esineet on maksettu sinulle tilille.
Olethan viipymättä yhteydessä meihin, jos haluat perua kaupan sähköpostilla kultakauppa@kultakauppa.net. Jos perut kaupan lähetämme esineet sinulle takaisin Postin kautta postiennakolla. Maksat siis postia noutaessa saman summan minkä olemme maksaneet tilillesi kaupan yhteydessä + 20€ käsittelymaksu. Käsittelymaksu koostuu mm. arviointityöstä, siihen kuluneesta ajasta, postivakuutetusta lähetyksestä ja muista materiaalikustannuksista. 

TILAA ILMAINEN ARVOKUORESI

Lähetämme kuoren 1-2 arkipäivän kuluessa