WEDDING RING 

Näin myyt kultaa meille

Ilmainen SK-arvokuori tuo arvoesineesi nopeasti perille

SK-arvokuori on palautuskuori, jolla voit lähettää arvoesineesi helposti ja nopeasti meille. SK-arvokuori sisältää läpinäkyvän pussin arvoesineille, turvakuoren, sopimuslomakkeen sekä ohjeet lähetykseen. Kello 13 mennessä (arkipäivisin) tulleet SK-arvokuori-tilaukset pyritään postittamaan asiakkaalle vielä saman päivän aikana. SK-arvokuori lähetetään 1.luokan kirjeenä, joka on tavallisesti perillä seuraavana arkipäivänä.

Kullan myynti verkossa

1. ALOITA TILAAMALLA SK-ARVOKUORI

Tilaa SK-arvokuori verkkosivuiltamme. SK-arvokuori sisältää läpinäkyvän pussin arvoesineille, turvakuoren, sopimuslomakkeen sekä ohjeet lähetykseen. Postimaksu on valmiiksi maksettu, ei lisäkuluja asiakkaalle.

2. PAKKAA MYYTÄVÄT JALOMETALLIT JA TÄYTÄ SOPIMUSPAPERI

Saatuasi SK-arvokuoren kotiin, laita arvoesineet läpinäkyvään pussiin, täytä sopimuslomake ja laita ne turvakuoreen. Postimaksu on valmiiksi maksettu, ei lisäkuluja asiakkaalle. Vie kuori Postin toimipisteeseen ja jää odottamaan maksuamme. Ota kuitti vakuudeksi. Lähetys on vakuutettu 5000€ saakka. Seurantakoodin avulla voit seurata lähetyksen kulkua Postin sivuilta.
Tilaa ilmainen arvokuori

3. LÄHETYS SAAPUU MEILLE

Kun vastaanotamme SK-arvokuoren käymme esineesi tarkasti läpi ja teemme niistä arvion sen päivän ja hetken jalometalli hinnan mukaan. Pyrimme arvoimaan lähetyksen saman päivän aikana kun lähetys saapuu. Yhteenveto lähetyksen sisällöstä ja ostokuitti lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteseen.

4. KULTA RAHAKSI

Suoritamme maksun välittömästi sopimuksessa ilmoittamaasi tilinumeroon. Prosessi on nopea ja sujuva. Jos et haluakaan myydä esineitäsi meille, niin lähetämme ne sinulle takaisin. Sinulla on 3 vrk aikaa perua kauppa siitä hetkestä, kun esineet on maksettu sinulle tilille.

Tyytyväisyystakuu 100%

Jos et ole tyytyväinen hintaan, palautamme metallisi postitse
tai voit noutaa ne myymälästämme.

Tilaa ILMAINEN arvokuori

Kullan myynti myymälässä

1. TULE MYYMÄLÄÄN

Tuo jalometalliesineesi myymäläämme Kotkan Prisma-keskukseen (Hakamäentie 1). Käymme esineesi läpi ja annamme sinulle odottaessa arvion. Saat 100 % tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen hintaan, niin saat esineesi takaisin. Arvio on sinulle ilmainen.

2. KULTA RAHAKSI

Jos päätät myydä esineesi, maksamme summan heti tilisiirrolla tai käteisellä.

Haluatko myydä kultasi nopeammin?

Jos haluat myydä kultaa nopeammin etkä pääse käymään myymälässämme, lähetä esineesi suoraan Sutelan Kello ja Kulta Ky:lle ilman SK-arvokuorta. Suosittelemme laittamaan lähetyksen kirjattuna tai vakuutettuna. Posti korvaa vain vakuutetut lähetykset katoamistapauksissa. Laita lähetykseen mukaan lähetystiedot (nimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilinumerosi, päivämäärä sekä allekirjoitus).

Toimita lähetys osoitteeseen:
Sutelan Kello ja Kulta Ky/Prisma-Keskus
Hakamäentie 1
48400 Kotka

Yhteenveto lähetyksen sisällöstä ja ostokuitti lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme arvoimaan lähetyksen ja suorittamaan maksun ilmoittamaasi tilinumeroon saman päivän aikana. Jos et haluakaan myydä esineitäsi meille, niin lähetämme ne sinulle takaisin. Sinulla on 3 vrk aikaa perua kauppa siitä hetkestä, kun esineet on maksettu sinulle tilille.

Kiitos yhteydenotosta

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

TILAA ILMAINEN ARVOKUORESI

Lähetämme kuoren 1-2 arkipäivän kuluessa