WEDDING RING 

Usein kysytyt kysymykset

Olemme kotimainen yritys ja toimineet jo vuodesta 1981. Annamme sinulle 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, lähetämme esineesi sinulle takaisin. Hintamme ovat kilpailukykyiset, näet ajantasaisen hinnan verkkosivuiltamme kultakauppa.net. Tutkimme esineet ja korut tarkasti, käytössämme on XRF-analyysilaite, jolla pystymme määrittämään metalliseokset tarkasti. Jos et halua lähettää postin kautta voit myös tulla arvioittamaan esineesi meidän myymälään Kotkassa.

Myyntipakkauksen tilattuasi saat sen kotiisi postin kautta 1-3 päivän kuluessa. Tutustu saamaasi materiaaliin. Pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitsette jalometallien myyntiä ja lähettämistä varten. Esineet laitetaan läpinäkyvään turvapussiin sopimus lomakkeen kanssa. Turvapussi laitetaan valmiiksi maksettuun ja vakuutettuun lähetyskuoreen. Vie lähetys postin toimipisteeseen ja ota kuitti vakuudeksi. Postivakuutettu lähetys kulkee erillään tavallisesta postista. Kun lähetys saapuu meille, pyrimme käsittelemään sen saman päivän aikana.

Voit seurata lähetyksen matkaa postin sivuilta seurantakoodin avulla. Näet sieltä milloin lähetys on saapunut meille perille. Pyrimme arvioimaan lähetykset saman päivän aikana kun lähetys saapuu meille.
Kun lähetät meille lähetyksen vastaanotamme sen 1-3 päivän kuluessa. Pyrimme arvioimaan paketin ja maksamaan sen tilille saman päivän aikana. Yhteenveto lähetyksen sisällöstä ja hintaerittely lähetetään teille sähköpostiin maksusuorituksen jälkeen. Jos haluat vaihtaa metallisi uuteen tuotteeseen tarjoamme vaihtohintaa, joka on +20% lahjakortille kirjoitettuna. Lahjakortin voit käyttää myymälässämme. Jos myyt jalometallit paikan päällä myymälässämme, saat rahat heti käteen tai tilille. Hinta määräytyy lähetyksesi käsittelyhetken perusteella. Asiakkaan tulee huomioida, että sijoitusjalometallien hinnat muuttuvat rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista hintavaihteluista johtuen jopa useamman kerran saman päivän aikana.

Sinulla on 3 vrk aikaa perua kauppa siitä hetkestä kun esineet on maksettu sinulle. Olethan viipymättä yhteydessä meihin, jos haluat perua kaupan sähköpostilla kultakauppa@kultakauppa.net. Jos perut kaupan lähetämme esineet sinulle takaisin postin kautta postiennakolla. Maksat siis postia noutaessa saman summan minkä olemme maksaneet tilillesi kaupan yhteydessä +20 € käsittelymaksu. Käsittelymaksu koostuu mm. arviointityöstä, siihen kuluneesta ajasta, postivakuutetusta lähetyksestä ja muista materiaalikustannuksista.

SK-arvokuori on sinulle täysin ilmainen ja esineiden lähettäminen SK-arvokuoressa on maksutonta. 

Voit lähettää meille arvo-esineesi normaalin postin kautta. Tämä on tietysti myös nopeampaa kun SK-arvokuoren saapuminen asiakkaalle vie tilauksesta 1-4pvä. Suosittelemme laittamaan lähetyksen kirjattuna tai vakuutettuna. Posti korvaa vain vakuutetut lähetykset katoamistapauksissa. Ohjeet lähettämiseen löydät Toimi näin-osiosta.

Ostamme jalometalleja kaikessa muodossa. Kultaa, hopeaa, platinaa ja pallaudimia pääasiassa. Voit lähettää meille sinulle tarpeettomat korut ja esineet huom. myös rikkinäiset mm. katkennut kaulaketju, pariton korvakoru, käyttämättömät hopealusikat, kulta- ja hopeakolikot, kultahampaat. Myös leimaamattomat esineet. Käytössämme on XRF-analyysilaite, jolla pystymme määrittämään esineiden jalometallipitoisuuden ja metalliseokset.

Ostamme vain hyväkuntoisia 0.10 karaatin timantteja. Muilla kivillä ei valitettavasti ole jälleenmyyntiarvoa. Arvioitaessa esineitä kivet täytyy irroittaa tarkan painon saamiseksi. Liikkeessämme asioidessasi saat kivet halutessasi heti itsellesi. Kun lähetät meille esineitä voit irroittaa kivet halutessasi itse kotona. Jos haluat kivet takaisin niin merkitse se sopimuspaperiin näin tiedämme palautuksesta. Kivet ym. palautamme +10€ palautusmaksua vastaan. Jos sopimuspaperista ei löydy palautuksesta tietoa niin kivet menevät hävitykseen. Kivet saattavat vaurioitua kun niitä irroitetaan.

Suurin osa koruista menee kierrätykseen. Kierrätetty ja sulatettu jalometalli myydään raaka-aineena ja puolivalmisteena takaisin markkinoille. Koruteollisuus, kultasepät ja hammaslääketiede ostavat kultaa. Jalometallien kierrättäminen on yksi ympäristöteko. Jalometallien kierrätys vähentää kullan tuotannosta syntyviä päästöjä ja luontohaittoja.  Suomalaisia koruja mm.Kalevala, Lapponia ym. designkorut saatetaan kunnostaa ja jälleenmyydä liikkeessämme.

Voitte lähettää ne meille. Voimme tutkia esineet normaaliin tapaan.

Vinkki: Korujen leimat ovat usein lian peitossa. Voit yrittää puhdistaa leimakohtaa hammastikulla tai hammasharjalla. Usein apuna tarvitaan luuppia tai suurennuslasia. Hyvässä valossa voit tunnistaa leiman myös paljain silmin. Osan rihkamakoruista tunnistaa helposti magneetin avulla. Magneetti ei tartu kultaan eikä hopeaan. Tietosivuillamme lisää leimoista. Arvottomat esineet voimme halutettasi lähettää teille takaisin 10€ postimaksua vastaan.

Jos sinulla on suurikokoisia tai suurempi erä yli 100 g, olethan meihin ensin yhteydessä sähköpostin kautta kultakauppa@kultakauppa.net. Voimme sopia miten toimimme lähetyksen ja tarjouksen kanssa. 

Jos mielesi muuttuu niin palautathan saamasi materiaalit 14 vrk kuluessa tavallisessa kirjekuoressa meille takaisin (huom. ei lähetyksessä tulleessa arvokuoressa). Materiaali tulee palauttaa käyttämättömänä ja alkuperäisessä kunnossa. Maksat vain postimerkin hinnan.

TILAA ILMAINEN ARVOKUORESI

Lähetämme kuoren 1-2 arkipäivän kuluessa