WEDDING RING 

XRF metallianalyysi

Käytössämme on XRF-metallianalyysi laite. Laitteen avulla voimme selvittää mitä metalleja kappale tai esine sisältää. Laite mittaa pienimmätkin pitoisuudet ja laatii raportin metalliseoksen ominaisuuksista. Voimme mitata luotettavasti yli 30 yleisintä alkuainetta.

Tunnistettavat metallit

Analyysilaite tunnistaa kirjastonsa avulla käytännössä kaikki yleisimmät metalliseokset. Tunnistus helpottaa tuotteen jatkokäsittelyä. Esimerkkejä tunnistettavista seoksista:

  • Kulta (Au), platina (Pt) ja hopeaseokset (Ag)
  • Kupari (Cu) metalliseokset
  • Nikkeli (Ni) metalliseokset
  • Titaani (Ti) metalliseokset
  • Ni/Co metalliseokset
Ostamme kultaa

Voimme analysoida esineesi/materiaalin

Jos haluat selvittää jonkin materiaalin pitoisuudet, voimme selvittää sen XRF-laitteella. Voit käydä myymälässämme Kotkassa tai lähettää meille esineen, palan tai porauslastuja analysoitavaksi. Lähetyksen saavuttua teemme näytteelle analyysin ja lähetämme raportin sähköpostiisi tai halutessasi postitse. Analyysin tarkkuus on jopa 0,01 %.

Metallianalyysin hinnat: 35 € sis. Alv 24% / mittaus

LÄHETYSOHJEET

Voit laittaa näytteen läpinäkyvään muovipussiin esim. minigrip. Näyte voi olla pala tai lastu, mutta kooltaan vähintään 5 mm ja 1g. Muista laittaa lähetykseen mukaan laskutusta ja palautusta varten yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Voit lähettää näytteen meille kirjeenä tai pakettina riippuen esineen koosta. Suosittelemme arvokkaisiin lähetyksiin kirjattua kirjettä tai postivakuutettua lähetystä. Esineen/näytteen palautuskulut asiakkaalle 10€ tai jos laitat valmiiksi maksetun palautuskuoren/postimerkillä varustetun kuoren mukaan niin 0€.

Yritysasiakkaat:
Lisää lähetykseen mukaan Y-tunnus ja laskutustiedot. Laskutuslisä 5€ (alv. 0%)

TILAA ILMAINEN ARVOKUORESI

Lähetämme kuoren 1-2 arkipäivän kuluessa